Van InTECHrity naar MnP: maak kennis met Mariëlle, Rudi en Mike

In februari berichtten we er al over: de samenvoeging van MnP Solutions met het Amersfoortse organisatieadviesbureau InTECHrity. Een ontwikkeling die ook zorgt voor een aantal nieuwe gezichten voor onze gezamenlijke opdrachtgevers. Daarom: een kennismaking met Mariëlle Brandt, Rudi Düpper en Mike Baak over hun achtergrond bij InTECHrity en rol in de ‘nieuwe’ samengestelde organisatie.

Ervaring

Met de komst van Mariëlle, Rudi en Mike komt er geruime ervaring met een breed scala aan certificeringstrajecten binnen de gelederen bij MnP Solutions. Naast jarenlange ervaring op het gebied van  de welbekende ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging), komt er een bewezen track record mee op het gebied van certificering voor ISO 14001 (milieu), ISO 20001 (IT Service Management), ISO 22301 (Business Continuity), ISO 27701 (Privacy), ISAE 3402 (IT Assurance), SOC (IT Assurance) en NEN 7510 (Informatiebeveiliging in de zorg).

 

Kennis delen

“Met een achtergrond in systeembeheer en Managed Services, ben ik samen met partners ooit InTECHRity gestart om andere bedrijven op weg te helpen met hun certificeringstraject.” opent Mike het gesprek. “Omdat we de implementatie klus zelf als Managed Services Partner hadden doorlopen, zag ik kansen om andere bedrijven daar óók wegwijs in te maken. Dat hebben we heel wat jaar, voor heel veel opdrachtgevers succesvol gedaan. In de samenvoeging met MnP Solutions zag ik een mooie kans om die ervaring mee te nemen naar een breder team én naar weer andere, voor mij nieuwe, opdrachtgevers.” 

Rudi vult aan: “Ik tref een jonge, frisse organisatie aan met veel ambities. Daar kan ik absoluut kennis en ervaring op overdragen.” Met een achtergrond als Registeraccountant, is Rudi zeer bedreven in het kijken vanuit procedures en risico analyses én brengt hij de nodige vlieguren mee op SOC en ISAE 3402 trajecten. “Als het vastloopt, of een beetje moeilijk wordt, dan begin ik het écht leuk te vinden.” schetst Rudi wanneer hij om de hoek komt kijken. Met een knipoog: “Ik ben hiernaast anderhalve dag per week CFO van een investeringsfonds. Ook een ervaring die bij deze snelgroeiende organisatie vast nog eens van pas komt.”

 

Tweerichtingsverkeer

Dat kennis delen in een samengestelde organisatie twee kanten op kan werken, is iets wat Mariëlle al in de eerste weken herkent: “Je hebt te maken met twee organisaties, die beide het werk al heel lang uitvoeren. Naar tevredenheid van opdrachtgevers gelukkig, maar ook allebei weer op hun eigen manier. Met eigen processen, structuur en documenten.” Iets waar Mariëlle een scherpe blik voor ontwikkeld heeft in de rol van Compliance Consultant, waarin zij opdrachtgevers ondersteunt bij implementatiezaken en uitzoekklussen op basis van externe audits. “ Ik vind het heel leuk om die werkwijzen naast elkaar te leggen en te kijken wat uit beide aanpakken de sterkste elementen zijn.”

 

Mike onderschrijft dat tweerichtingsverkeer: “Doordat ik ineens een stuk meer collega’s heb, kijk ik er ook naar uit om meer te kunnen sparren met andere seniors. Dat is in een kleine organisatie gewoon minder goed mogelijk. “ Rudi beaamt: “Nieuwe inzichten, weer even helemaal weg van de automatische piloot. Dan kom je echt wel tot andere dingen. Alleen maar goed toch?”

De toekomst

Voor alle drie geldt: bestaande trajecten lopen door bij Rudi, Mike en Mariëlle, tenzij er natuurlijk een goede inhoudelijke reden is om kennis ergens anders te gaan halen in de organisatie. Wel zullen alle opdrachtgevers in de toekomst af en toe nieuwe gezichten gaan zien, “want ik kijk er erg naar uit om door middel van coaching on the job ook de (toekomstige) juniors binnen de organisatie verder op te kunnen leiden.“ besluit Mike enthousiast.

 
Vorige
Vorige

Maak van privacy prioriteit: klanten behouden en reputatie beschermen

Volgende
Volgende

Recap Nationale Privacy Conferentie 2023