17 juni, 2014 · Jeroen Molenaar Snel en vakkundig SC540

Quales Inspections

Bart Hanenburg, vennoot Quales Inspections
‘MnP Solutions is ons zeer goed van dienst geweest. Snel, attent en met ongekende reactietijd, zeldzaam!’

‘Om goed te kunnen starten met Quales Inspections, was het een must om het SC540 certificaat, voor het uitvoeren van asbestinventarisaties, te behalen. Via internet kwamen we terecht bij MnP Solutions.

Na een eerste kennismaking, deed MnP Solutions een voorstel voor de aanpak, waarna we zijn gestart met het opzetten van het SC540 kwaliteitshandboek. Door het handboek helder te structureren en de op te stellen procedures en formulieren heel praktisch te houden, waren we al na een maand klaar voor de externe certificering. De certificering zelf verliep succesvol: Zonder ook maar één geconstateerde afwijking in de opgestelde documentatie en een positief verlopen projectlocatie-audit, zijn we sinds april 2014 officieel gecertificeerd als SC540 bedrijf.

Over Quales Inspections
Quales Inspections is een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf uit Drachten, met ruime ervaring in de asbestbranche. De combinatie van ervaring, persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen zorgen voor een onderscheidende aanpak van asbestinventarisaties.