17 september, 2009 · Rene Plasman Lezing op de Minitab Quality Conference

Onderbuikgevoelens versus Harde Feiten, was het onderwerp van de lezing die René heeft gehouden bij de eerste Minitab Quality Conference in de jaarbeurs Utrecht. Verbeteren is noodzakelijk, echter niet voor een ieder is deze noodzaak duidelijk. Veel medewerkers werken iedere dag hard en zien dan vaak niet in dat dit beter kan, niet door harder te werken... maar door anders te werken. Dit gevoel kan worden weggenomen door Harde Feiten.

Minitab® Statistical Software

Minitab® Statistical Software is een Statistisch Software programma dat ondersteunt bij verbeterprogamma's zoals Six Sigma. René werkt hier al geruime tijd mee en kent hierdoor de ins en outs. Daarnaast heeft Molenaar&Plasman Solutions de review van de Nederlandse vertaling van Meet Minitab (een introductieboek van Minitab) uitgevoerd.

Naar aanleiding hiervan kwam de vraag van Minitab om een lezing te geven over de ervaringen met Minitab. "De grootste kracht van Minitab, is dat het eenvoudig van een berg gegevens, heldere informatie kan maken. Deze informatie maakt het overtuigen dat veranderingen noodzakelijk zijn gemakkelijker", aldus René. "Een goede oplossing bedenken is vaak geen probleem, de oplossing implementeren zorgt echter vaak voor grotere problemen, harde feiten en Minitab zijn hierbij een belangrijke hulp."

 

 

Voor meer info over Minitab gaat u naar: www.minitab.com