22 maart, 2012 · Jeroen Molenaar Een stevig fundament voor de toekomst

Steenbruggen Over Molenaar&Plasman SolutionsHertel over Molenaar&Plasman Solutions

 

 

Danny Steenbruggen
Directie en mede-eigenaar
Steenbruggen Milieutechniek

“Molenaar&Plasman Solutions is voor ons kwaliteitssysteem de juiste partij binnen ons bedrijf.”

Met het starten van ons nieuwe bedrijf, Steenbruggen Milieutechniek in 2011 dienden we ons SC530 certificaat te behalen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Om het certificaat te behalen heb je een goede partij nodig die het handboek kan opstellen. Na wat rondbellen en speurwerk zijn wij uitgekomen bij Molenaar&Plasman Solutions.

Bij het aangaan van een persoonlijk gesprek met de heren, waren wij er snel over uit. Dit is de juiste partij die in samenwerking met ons het handboek gaat opstellen en onderhouden. In ons plan was het de bedoeling om binnen twee maanden gecertificeerd te zijn. Uiteindelijk waren we binnen zes weken gecertificeerd. Dit door de efficiënte aanpak en deskundigheid van Molenaar&Plasman Solutions, waar de klant nog koning is.

In 2012 zijn wij direct met Molenaar&Plasman Solutions verder gegaan om ons bedrijf VCA* te laten certificeren. Zoals de planning nu verloopt is het VCA* certificaat in juni 2012 behaald. Daarnaast willen wij naast deze certificaten ons bedrijf ook NEN 4400-1 laten certificeren. Met dit keurmerk kunnen we bij onze opdrachtgevers aantonen, dat Steenbruggen Milieutechniek & Brandpreventie voldoet aan strenge eisen op het gebied van personeels-en loonadministratie. Het keurmerk zorgt ervoor dat opdrachtgevers minder financiële risico’s lopen bij het uitbesteden van werk.

 

Productie van Ivisueel 2014.