29 maart, 2011 · Jeroen Molenaar Een integratie die groei bevordert

Anand Harinarain Over Molenaar&Plasman SolutionsBest BV over Molenaar&Plasman Solutions

 


Anand Harinarain
Directeur/Eigenaar 
Best BV

“De pragmatische instelling van MnP Solutions past bij onze eigen mentaliteit. Dat gaf ons het vertrouwen dat ons certificatie-traject niet zou uitmonden in een papieren tijger.”

Bij de certificatie van het kwaliteits- en veiligheidssysteem is meteen rekening gehouden met de toekomst.

BEST Environmental & Safety Technology is al sinds de jaren ’90 ISO en VCA** gecertificeerd.
Door de groei van de organisatie en de toevoeging van BEST opleidingen BV en ARGOS onderzoek & advies, was de opzet van het oude kwaliteitsmanagement- en veiligheidssysteem niet meer werkbaar. In de nieuwe opzet is gekozen voor een parapluconstructie, waarbij vanuit de BEST Beheer de verschillende organisatieonderdelen ISO en VCA** en SC540 zijn gecertificeerd.

In deze opzet is optimaal gebruik gemaakt van de integratiemogelijkheden die de afzonderlijke systemen bieden, maar ook volledig voldaan aan de afzonderlijke normen. Het systeem kent een algemeen gedeelte, specifieke procedures en diverse werkinstructies en formulieren. Deze gelaagdheid maakt het voor onze medewerkers van de diverse organisatieonderdelen mogelijk om snel een eenvoudig zaken binnen het systeem op te zoeken. Je ziet dan ook dat medewerkers enthousiast en betrokken raken én blijven.

Productie van Ivisueel 2014.