2 november, 2012 · Rene Plasman Overall People Effectiveness verbindt

Arno Hoekstra over Molenaar& Plasman Solutions

FridayEuroTech over Molenaar&Plasman Solutions

Arno Hoekstra 
Directeur
FridayEuroTech

“De gestructureerde aanpak van Molenaar & Plasman zorgt dat de individuele kennis samensmelt, zodat de kennishuishouding op orde is en ‘het verschil’ gaat maken.

‘Overall People Effectiveness´ is het gedachtengoed van FridayEuroTech welke gebaseerd is op Overall Equipment Effectiveness gecombineerd met Lean Six Sigma methodieken. ´Overall People Effectiveness´ draagt bij aan een zo efficiënt en effectief mogelijke invulling van de samenwerking in de keten, een (financiële) win voor alle partijen. Dit gedachtengoed wordt ondersteund door het Europees sociaal fonds, middels de ESF actie E.

Bij het definiëren van de KPI’s van ‘Overall People Effectiveness’ hebben wij samengewerkt met Molenaar&Plasman. Voor de totstandkoming van de KPI’s is gebruik gemaakt van de Lean Six Sigma methodiek. Molenaar&Plasman wordt gekenmerkt door haar “hands on” mentaliteit.

De gestructureerde aanpak van Molenaar&Plasman zorgt dat de individuele kennis samensmelt, zodat de kennishuishouding op orde is en ‘het verschil’ gaat maken. Wij zijn de trotse bezitter van de Overall People Effectiveness tool waarbij operational excellence in de samenwerkende keten wordt gegarandeerd en de (onderlinge) tevredenheid naar een hoger niveau wordt getransformeerd. Overall People Effectiveness zorgt voor verbinding en dat was niet gerealiseerd zonder de professionele verbindende schakel van Molenaar&Plasman Solutions.

Mannen bedankt!


Over FridayEuroTech

FridayEuroTech is een technisch zakelijke dienstverlener voor steigerbouwers, isolatiemonteurs, constructieschilders, pijpfitters, lassers, staftechnisch personeel en andere technische specialisten met hart voor het vak.

Onze vakspecialisten vormen het ‘Gilde van FridayEuroTech’. Wij koesteren hun vakkennis en inzet. Zij waarderen onze voortdurende zorg voor hun werkomstandigheden en ontwikkeling.

Flexibiliteit en kwaliteit
FridayEuroTech combineert de eigen technische kennis met de knowhow van flexibele arbeid. Onze mensen zijn allen afkomstig uit de branche, zij kennen de weg en spreken de taal. ‘FridayEuroTech kent als geen ander haar vakspecialisten en opdrachtgevers.’