21 augustus, 2013 · Rene Plasman Samenwerking PNO Consultants en Molenaar&Plasman Solutions

Arne Jan over de Samenwerking PNO Consultants en MnP SolutionsPNO Consultants

 


Arne Jan Polman
Consultant
PNO Consultants

Wij hebben met veel plezier mogen samenwerken met Jeroen en René van MnP Solutions. Jeroen en René zijn jonge ambitieuze ondernemers die met veel passie hun klanten ondersteunen in het verbeteren van diverse bedrijfsprocessen. Bovendien zijn Jeroen en René erg prettig om mee samen te werken, zorgvuldig, betrokken en positief sturend in hun omgang met klanten.

Samen met MnP Solutions hebben wij o.a. het project ‘ontzorgd verbeteren’ mogen uitvoeren. Ontzorgd verbeteren was gericht op het vinden van constructieve, duurzame en structurele oplossingen voor knelpunten binnen bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld op het gebied van inefficiënte processen of op het gebied van verander-, kwaliteits- en veiligheidscultuur.

Tijdens dit project waren wij onder de indruk van de expertise van Jeroen en René m.b.t. het vereenvoudigen en verbeteren van het bedrijfsprocessen bij de klant en het mogelijk maken om efficiënt te werken en te groeien.  En vooral ook over de persoonlijke aandacht en op maat gemaakte aanpak die Jeroen en René leveren bij hun klanten. Deze bevlogenheid om hun klanten écht te helpen, was voor heel het team motiverend en maakt in dit soort ‘sociale innovatie’ projecten het verschil tussen succes of niet.

Samen met de klanten van MnP, Jeroen en René hebben wij onderzocht wat de financieringsmogelijkheden zijn voor projecten zoals ‘ontzorgd verbeteren’. Gezamenlijk hebben we een plan van aanpak gemaakt voor een kwalitatieve en pragmatische oplossing, inclusief een gestroomlijnd subsidieverwervingsproces. Onze samenwerking heeft geleid tot meerdere succesvolle projecten, die allen financieel zijn ondersteund met subsidie voor sociale innovatie.

We hopen ook in de toekomst nog veel met Jeroen en René te mogen samenwerken. Het subsidielandschap biedt in ieder geval diverse mogelijkheden door bestaande subsidieprogramma’s nieuw leven in te blazen en interessante nieuwe subsidies beschikbaar te stellen op het gebied van o.a. arbeidsmarkt, innovatieve ontwikkelingen en procesverbeteringen. Wij kijken uit naar de volgende stap in onze samenwerking…!