6 mei, 2014 · Eva van KesterVijf jaar MnP Solutions!

Vijf jaar MnPHet is alweer vijf jaar geleden dat wij, Jeroen en René, besloten fulltime aan de slag te gaan voor ons eigen bedrijf. Een bedrijf dat voortkwam uit de ambitie om ondernemers te helpen met het verkrijgen van inzicht, het verbeteren van de (proces)prestaties en het borgen van kwaliteit. En dat op een manier die zich onderscheidt in de adviesbranche: door eerlijk en helder zaken te doen, afspraken na te komen en te gaan voor de tevredenheid van de klant, op zowel korte als lange termijn. We richten we ons niet op het maken van zoveel mogelijk uren, maar op het behalen van resultaat. Voor een vaste prijs of via een leaseconstructie.

Met deze aanpak en hard werken groeide het klantenbestand gestaag. Toen ook onze eerste klanten MnP begonnen aan te bevelen in hun eigen netwerk, kwam het besef: we zijn op de goede weg!

En nu? Blijven doen waar we goed in zijn en daarmee toegevoegde waarde leveren aan de business van onze klanten. Om dit zo goed mogelijk te doen, ligt ook binnen MnP de focus op ontwikkeling, vernieuwing en… wellicht ook uitbreiding. Op naar het volgende lustrum!