25 juli, 2014 · Rene Plasman Vijf jaar MnP Solutions film

Nu zijn de eerste vijf jaar voorbij, vijf jaar met vallen en opstaan, vijf jaar met leuke projecten, mooie resultaten, veel plezier en hard werken. Vijf jaar waar we trots op zijn, trots op onze klanten, onze relaties, de uitgevoerde projecten en resultaten én trots op onze medewerkers. Zonder onze klanten, relaties en medewerkers hadden we dit jaar nooit vijf jaar Molenaar&Plasman Solutions kunnen zijn. Allemaal bedankt! voor deze mooie jaren en op naar het volgende, 10 jarig jubileum!

De eerste vijf jaar hebben met behulp van enkele van onze klanten kort samengevat in onderstaande film.

Lees verder

6 mei, 2014 · Eva van KesterVijf jaar MnP Solutions!

Het is alweer vijf jaar geleden dat wij, Jeroen en René, besloten fulltime aan de slag te gaan voor ons eigen bedrijf. Een bedrijf dat voortkwam uit de ambitie om ondernemers te helpen met het verkrijgen van inzicht, het verbeteren van de (proces)prestaties en het borgen van kwaliteit. En dat op een manier die zich onderscheidt in de adviesbranche...

Lees verder

16 augustus, 2013 · Eva van Kester100% uitbreiding voor MnP

Het is iets wat vanaf dag één op het verlanglijstje stond: het aannemen van collega's. MnP Solutions' Jeroen en René waren er al een paar jaar klaar voor en nu was er dan voldoende werk om de stap te kunnen zetten. Jeroen vertelt over zijn ervaringen als beginnend werkgever.

Lees verder

18 juli, 2013 · Jeroen Molenaar ISO27001 informatiebeveiliging, meer dan alleen systemen

Informatiebeveiliging op een gestructureerde manier onder (management) controle krijgen.
Met deze opdracht is in 2005 door ISO en IEC een standaard ontwikkeld onder de noemer: ISO/IEC 27001:2005 Information security management systems (ISMS). Kortweg, een standaard voor het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging binnen een organisatie.

Lees verder

19 april, 2013 · Rene Plasman Efficiënter werken, begint bij jezelf

Als kleine hulp bij het efficiënter werken hebben we als vervolg op de 30 basisfuncties van minitab, 50 handige Excel (snel)functies in kaart gebracht, te vinden bij downloads, die het werken met Excel (en voor een deel ook aanverwante producten als Word, Visio en Powerpoint) voor de gemiddelde gebruiker een stuk eenvoudiger maakt.

Lees verder

1 juli, 2011 · Rene Plasman Molenaar&Plasman Solutions introduceert branche unieke leaseconstructie

Is uw organisatie te klein voor een fulltime KAM-manager (kwaliteit, Arbo en milieu) en houdt u zich liever bezig met andere commercile en operationele activiteiten? Of bent u het ook zat dat uw KAM-managementsysteem zoveel tijd en energie kost, vooral in de hectische dagen voor een audit? Maar u wilt zich geen zorgen hoeven te maken over de implementatie, het onderhoud en de verbetering van uw KAM-managementsysteem. Met de branche unieke leaseconstructie wordt u door MnP Solutions geheel ontzorgd.

Lees verder

4 april, 2011 · Jeroen Molenaar Publicatie in magazine TIEM nr. 40

Vanaf 2 april is het magazine TIEM, dat over mensen, business en ICT gaat, te verkrijgen bij uitgeverij TIEM. In deze voorjaarsuitgave is MnP Solutions gevraagd, na de eerdere succesvolle publicatie in BPQR, ook een bijdrage te leveren over “Inzicht & Verbetering”.

Lees verder

11 februari, 2011 · Jeroen Molenaar Molenaar&Plasman Solutions publiceert in BPQR over Six Sigma Leadership en Management Excellence

Voor de tweede uitgave van Best Practice Quarterly Review, van itSMF NL, is MnP Solutions gevraagd een bijdrage te leveren. Een bijdrage over “Six Sigma en leiderschap”.

In de visie van MnP Solutions is Six Sigma breed inzetbaar en wanneer op de juiste manier toegepast, een prima middel om tot management excellence te komen. Hoe deze visie er uitziet, wat management excellence inhoudt en welke rol leiderschap speelt bij het nastreven ervan, deelt MnP Solutions, in het artikel: “Hoe organisaties met Six Sigma Leadership tot Management Excellence komen.”

Lees verder

28 januari, 2011 · Rene Plasman De Credit Managers Index, een nieuwe graadmeter voor de Economie.

Verbeteren begint met inzicht. Om te anticiperen op (aankomende) ontwikkelingen in de economie, is inzicht in de economie van wezenlijk belang. Het vinden van juiste indicatoren die dit inzicht geven is de kunst. Sinds jaar en dag is een van deze indicatoren de PMI (Purchasers Managers Index, ook wel inkopersindex genoemd).

Op 27 Januari 2011 is er voor het eerst in Nederland een aanvullende graadmeter gepubliceerd. De Credit Managers Index (CMI). In de Verenigde Staten is de CMI al jaren een begrip. Sinds 2003 fungeert deze index aan de hand van 10 vaste en bepalende factoren, als een van de belangrijkste economische graadmeters.

Lees verder

24 januari, 2011 · Rene Plasman Meet Mintab 16

Minitab is een bij Lean Six Sigma veel gebruikte statistische software om gegevens te analyseren. Al 40 jaar ondersteunt Minitab bij het uitvoeren van kwaliteitsverbeterprojecten bij gerenommeerde organisaties als Exxon Mobile, Volkswagen, Toyota en General Electric. Afgelopen jaar is de nieuwe versie van deze software gereleased, Minitab 16. Minitab 16 heet veel nieuwe en verbeterde features, zoals...

Lees verder

Pagina's: 12»