Kennis krijgen, begint met Kennis delen

MnP Solutions is ervan overtuigd dat kennis krijgen begint met kennis delen.

Daarom stellen wij deze kennisbron gratis open voor iedereen die informatie wil krijgen over Procesverbeteringen, Business Intelligence en Kwaliteitsmanagement. De kennisbron wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe documenten, zodat dit een actuele en complete bron van informatie blijft. We nodigen studenten, professionals en experts uit om vrij gebruik te maken van de informatie en deze ook te delen, in de overtuiging dat iedereen hier beter van wordt – ook wij.  

Heeft u een onbeantwoorde vraag of suggestie voor de kennisbron, dan waarderen wij het als u deze met onze deelt.

ISO9001 & ISO14001 nieuwe stijl

In oktober 2015 zijn beide normen veranderd, met gevolgen voor huidige en toekomstige gebruikers van beide normen. 4 dingen die je moet weten over de aankomende veranderingen.

1)     De norm volgt de High Level Structure (HLS)

2)     Wat zijn de voordelen van de HLS structuur?

3)     Wat betekent de nieuwe norm voor mijn huidige certificaat?

4)     Kan je tijdens de overgangsregeling ook voor de oude certificatieschema’s kiezen?

lees meer over de ISO:2015 normen en krijg antwoord op deze vragen.

Tools&Technieken

Bij het verkrijgen van Inzicht en Verbetering worden verschillende begrippen en termen gebruikt. Sommige spreken voor zich, andere zijn moeilijker te plaatsen. Op geheel eigen wijze hebben wij deze begrippen kort uitgelegd en verduidelijkt. Maar aangezien er altijd “Ruimte voor Verbetering” is, staan we open voor toevoegingen, aanpassingen, opmerkingen en nieuw uit te leggen begrippen. Heeft u suggesties of ideeën voor nieuwe begrippen neem dan gerust contact met ons op.

Tools&Technieken!