Kernwaarden

Mensen

Mensen, het belangrijkste onderdeel in de organisatie. Wanneer de juiste mensen werken op de juiste posities, gaat verbeteren vanzelf. Dan gaat men met plezier naar het werk, met de juiste beleving en drive om het uiterste van zichzelf en de omgeving te vragen. Daarvoor vindt MnP Solutions dat verbeteren nooit onnodig ten kosten moet gaan van mensen en het plezier in het werk.

Samen

Samenwerken is de sleutel tot succes. Samen met klanten, leveranciers en collega’s tot het uiterste gaan om het beste resultaat te bereiken. Samen verbeterprojecten uitvoeren van begin tot eind. MnP Solutions, laat u dus niet achter met lastige implementatievraagstukken, maar lost deze vraagstukken samen met u op.

Gedreven

Werken is leuk! Vooral als er uitdagingen liggen en de geest geprikkeld wordt. Bedrijfskundige vraagstukken, in verschillende omgevingen, met praktische oplossingen beantwoorden is ons vak. Dit doen wij dan ook met volle overtuiging en met een gedrevenheid die op zijn minst aanstekelijk werkt!

Helder

De werkwijze van MnP Solutions is helder. “What you see, is what you get”. Daarom werken wij met vaste prijzen en een duidelijke aanpak. De aanpak is dynamisch gestructureerd van opzet en wordt voor de start van het project samen met u bepaald. Hiermee bedoelen wij, dat de juiste stappen genomen moeten worden om het einddoel te behalen, maar de aanpak geen doel op zich is, maar een tool.

Resultaat

Uiteindelijk staat het behalen van een goed resultaat centraal. Ook wij willen de beste prestatie leveren als bedrijf en persoon, maar vooral voor u en uw onderneming. Onze visie is dat een goed resultaat voor uw onderneming leidt tot een goed resultaat voor ons.