Brownpapersessies

Véél inzicht in processen en prestaties zijn al aanwezig in uw organisatie. Het is verborgen in systemen, maar vooral in de belangrijkste kennisdragers van uw organisatie, de medewerkers. Het delen van deze kennis geeft inzicht in eigen processen, maar door de juiste belanghebbenden te betrekken, ook inzicht in onderlinge processen. Dit creëert naast hernieuwd inzicht ook begrip voor elkaar, elkaars verwachtingen en benodigdheden om processen naar wens te laten verlopen.

Een brownpapersessie is een ideale methode om de verborgen kennis binnen uw organisatie beschikbaar te maken. Waarna concrete acties en praktische oplossingen leiden tot daadwerkelijke veranderingen in uw organisatie en de processen. In teamverband een brownpapersessie uitvoeren draagt direct bij aan het vergroten van het draagvlak binnen de organisatie.  Deelnemers worden vervolgens ambassadeur voor de verbeteracties en dit zorgt ervoor dat implementatie van verbeteracties sterk wordt vereenvoudigd.

Succesvol met brownpapersessies

Voor MnP solutions is niet alleen de kennis van de deelnemers in een sessie de informatie waarmee brownpapersessies worden uitgevoerd. Een krachtige data analyse, en praktische procesmodellering zorgen dat er tijdens een brownpapersessie een totaal beeld ontstaat van het betreffende probleem, proces en/of project.

Brownpapersessies kunnen worden gebruikt om:

  • Proces in kaart te brengen
  • Ideeën te delen en te genereren
  • Strategie te bepalen
  • Out of the box te denken
Vraag hier vrijblijvend extra informatie aan.